Välkommen Familjens Möten Bröllop Konferens & Möten Catering Bussgrupper Våra Rum Företaget & Historia Kontakt & Karta

Bröllop

Bröllop är glädje & lycka samt ett stort ansvar att förvalta. Vår långa erfarenhet ligger till grund för att få ert bröllop som ni vill ha det.

Restaurangchef Tony Stenberg har varit med sedan starten 1984. Han och brudparet har flera genomgångar för att lösa menyer och det logistiska i god tid före bröllopet. Under bröllopsmiddagen har vi nära dialog med toastmaser för att middag m.m. ska flyta på utan oönskade avbrott och onödiga kollisioner. Detta har vi känt varit ett fungerande sätt till ett lyckat arrangemang där maten bara är en del av en stor helhet. Vi försöker att tillgodose alla önskemål men vi framför även om vi tycker någon önskan kan bli fel i slutändan, viktigast är som sagt helheten, då vi ordnat över 400 bröllop har vi lärt oss mycket om hur bröllop och huset fungerar som bäst. Detta har under åren resulterat i flera ombyggnader för att förbättra för gäster och personal. Några exempel på förbättringar:

- En stor sal för ca 110 personer vid honörsbord. Detta har även den fördelen att festen fortsätter på nedervåningen och man slipper tidskrävande avdukningar och bordsförflyttningar.
- Glasad veranda med uteservering. Här brukar vi servera vår egenbakade bröllopstårta.
- En fast bar/reception.
- Hiss till 2:a våning.
- Stor hygienavdelning.

På gång...

Vårt Berömda
Smörgåsbord
Söndagar kl 13.00
September - Oktober
Inklusive Ost & Kex
Dessertbord Kaffe & Kaka
Pris: 275:-


Julbord
22/11-22/12
För mer info klicka här.
Eller ring oss direkt på 0511-100 75


Problem med hemsidan...
Som ni kanske har märkt, så kommer ni till vår gamla sida för tillfället. Det har uppstått lite problem med den nya sidan. Men vi jobbar på att lösa det så fort vi kan. Den mesta informationen ska vara aktuell men det är inte säkert att alla priser är aktuella! Julbord & smörgåsbord sidorna är uppdaterade så desa priser ska vara aktuella! Är det något ni undrar över så får ni gärna ringa oss på 0511-100 75.

Götala Herrgård
finns på Facebook

Middagar efter beställning
Från 10 personer
Ring för menyer
0511-100 75

För frågor & bordsbeställning
Ring 0511-100 75

Bröllopsgården Götala
Vi har anordnat över 400 bröllop. Götala med sina fantastiska salar för över 100 personer på övervåningen och stora utrymmen i nedre plan för dans, mingel m.m.

© 2018 Götala Herrgård AB • Telefon: 0511-100 75 • tony@gotalaherrgard.se